VAN / ERCİŞ - Kozluca- Bartın İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı Kutlu Olsun

Ağu

''Severek ve inanarak çıktığımız bu kutlu yolda yorulmak ve pes etmek yok, İŞİMİZ GÜCÜMÜZ EĞİTİM.''

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli oyun, gösteri, müzik ve şiirlerle birlikte coşkuyla kutlandı. Programda öğrencilerimiz balon patlatma, sandalye kapmaca, halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma oyunlarında eğlenerek bayram coşkusunu yaşadılar.

Nis

İlçe genelinde ilkokullar arasında Şehit Ensari Söner İlkoku tarafından düzenlenen bilgi yarışmasına 4. sınıf öğrencilerinden Nisanur, Havva, Arşin ve Selman ile katıldık. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Kas

Erciş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri bölümü öğretmeni Mustafa GÜNDÜZ tarafından okulumuzun öğrencilerine '' Kişisel Sınırlarımı Biliyor, Bedenimi Tanıyor ve Koruyorum'' konusunda eğitim verildi. Katkılarından dolayı Rehberlik ve Araştırma Merkezine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılını okulumuzun öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinliklerle kutladık.

Haz

İlçe genelinde ilkokullar arasında Reşit Çelik İlkokulu tarafından düzenlenen bilgi yarışmasına 4/A sınıfı öğrencilerinden Zerya, Zeynep, Şahin ve Furkan ile katıldık. Köy okuluna yakışır bi puan ve sıralama yapan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli oyun, gösteri, müzik ve şiirlerle birlikte coşkuyla kutlandı. Programın sonunda öğrencilerimiz balon patlatma, sandalye kapmaca, halat çekme , elma yeme, çuval yarışı oyunlarında eğlenerek bayram coşkusunu yaşadılar.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izindeki kutlu görevlerinde başarılar diliyoruz. Ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yılını okulumuzun öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinliklerle kutladık.